Cukroměr 0-30% (bez teploměru) + Odměrný válec 250ml (skleněný) (T/2022) + Lihoměr 0-70% (bez teploměru)
- Běžná cena
862,00 Kč s DPH/ks
- Ušetříte
- 63,00 Kč s DPH
- Naše cena s DPH
- 799,00 Kč/ks
- Naše cena bez DPH
- 660,00 Kč/ks
Produkt patří do kategorie:
Popis
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu / koncentrace sacharozy s vodou v procentech hmotnostního zlomku /.
Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C.
- Tekutinu nalejeme do odměrného válce, který by měl být vyšší než cukroměr.
- Cukroměr vložíme do měřené tekutiny tak, aby se volně pohyboval.
- Po zklidnění vidíme naměřenou hodnotu na stupnici cukroměru v místě hladiny měřené tekutiny.
- Po skončení měření opláchneme cukroměr čistou vodou.
1dílek = 0,02%
Skleněný odměrný válec se stupnicí je vhodný v kombinaci s cukroměrem nebo lihoměrem k měření množství cukernatosti a lihovosti v kvasu nebo roztoku. Odměrný válec lze také využít při odměřování chemikálii při postřiku stromů a jiných kultur.
- výška vnitřní: 290 mm
- výška celková: 310 mm
- průměr vnitřní: 36 mm
- obsah: 250 ml
- materiál: laboratorní sklo
Lihoměr slouží k měření obsahu alkoholu v destilátu (ethanolu s vodou v procentech objemového zlomku).
Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C.
- Tekutinu nalijeme do odměrného válce, který by měl být vyšší než lihoměr:
- Lihoměr vložíme do měřené tekutiny tak, aby se volně pohyboval. Po zklidnění
- vidíme naměřenou hodnotu na stupnici lihoměru v místě hladiny měřené tekutiny.
- Po skončení měření opláchneme lihoměr čistou vodou.
1 dílek = 1%.
Parametry
Parametry produktu Cukroměr 0-30% (bez teploměru) + Odměrný válec 250ml (skleněný) (T/2022) + Lihoměr 0-70% (bez teploměru)
Soubory ke stažení
Odkazy a videa
Komentáře
Hodnocení
0
Hodnotilo 0 uživatelů
Články
Alternativní zboží
Cukroměr 0-10% (s teploměrem) + Odměrný válec 500ml (skleněný) (T/2022) +…
Cukroměr 0-20 % (bez teploměru) + Odměrný válec 500 ml (plastový) (T/2022) +…
Cukroměr 0-20 % (bez teploměru) + Odměrný válec 500ml (plastový) (T/2022)
K měření zbytkového cukru v kvasu.